Gastenboek

Berichten

-
(43)
1 2 3 4 5

(23) Aniet

Tue, 3 September 2013 09:18:24 +0000


Ha Francis, wat een super bedrijf heb je toch zeg!! Geweldig!! Je doet het fantastisch en wat een positieve berichten allemaal, je staat zelfs als starter van de week in de Telegraaf! Ben TROTS op je!! Ik kom in november hoorrrrr. X Aniet

(22) Boudewijn

Tue, 3 September 2013 09:18:02 +0000


Beste allemaal,

Graag wil ik met jullie mijn ervaring delen over darmspoelingen.
Sinds mijn blinde darm operatie (8 jaar geleden) heb ik enorm veel last van mijn darmen gehad. Hiervoor heb ik diverse onderzoeken in het ziekenhuis doorlopen, uitslag: Je heb een spastische darm, je zult er mee moeten leven. Ik lag zomaar 2 dagen in bed met koorts en had enorme last van diaree. In de afgelopen jaren had ik gemiddeld 1 á 2 keer per week last van diaree. Daarnaast heb ik een redelijk stressvolle baan. Dit bij elkaar opgeteld was voor mij de conclusie dat ik zo niet verder wilde en er iets moest gebeuren.
Op het eerste consult bij Francis was een van de eerste vragen: Waardoor heb je de blinde darmonsteking opgelopen? Tja daar had ik nooit bij stil gestaan, zoiets krijg je toch gewoon? De vraag van Francis maakte voor mij inzichtelijk dat ik in al die jaren aan symptoombestrijding had gedaan. De artsen die mij onderzocht hebben, hebben blijkbaar ook altijd naar de symptonen gekeken en nooit naar de oorzaak.
Francis heeft de optelsom van klachten geanalyseerd. Alle symptonen wezen in de richting van een parasiet. Deze parasiet is ook waarschijnlijk de veroorzaker van mijn ontsteking geweest. Op advies van Francis ben ik met een Kruidnagelkuur aangevuld met nog een aantal bestanddelen. Daarnaast heb ik vier spoelingen gedaan.
Best spannend zo’n spoeling. Je hebt toch dat beeld van Patty Brard die ondersteboven op de WC ligt. De spoelingen bij Francis zijn juist het tegenovergestelde, super hygienisch, geurloos en pijnloos.
Na de eerste week voelde ik mijn energie al toenemen en ben ik begonnen met mijn kruidnagelen kuur. Tijdens en na de spoelingen heb ik geen diaree meer gehad en is mijn energie enorm toegenomen. Doordat mijn darmen veel stabieler zijn hoef ik daar in mijn dagelijkse leven veel minder rekening mee te houden.

Ik voel me weer zoals voor mijn blinde darm onsteking.

Geen symptoombestrijding, maar de oorzaak wegnemen!

Voor een ieder die moeite heeft om over deze drempel heen te stappen: Doe het, je zult versteld staan van het effect.

Francis Bedankt!

Boudewijn

(21) Leendert

Tue, 3 September 2013 09:17:34 +0000


Hoi Francis,
Jarenlang heb ik last gehad van jichtaanvallen waarvan de tussenpozen steeds korter werden en het werd uiteindelijk chronisch, de medicijnen hielpen niet meer en ben toen bij jou de colonhydrotherapie gaan doen en green foods gaan innemen om het lichaam te ontzuren. Binnen 2 maanden was ik van de jicht af en heb sindsdien geen last meer gehad, zal binnenkort weer een afspraak maken voor een paar spoelingen want ik weet zeker dat de stofwisseling daardoor verbeterd en minder afvalstoffen het lichaam belasten
groet,Leendert

(20) Bonny Thomassen

Tue, 3 September 2013 09:16:50 +0000


Hoi Francis!

Bedankt voor de prettige behandeling en je duidelijke verhaal.

Je hebt een prachtig bedrijf,om trots op te zijn.

Met vriendelijke groeten;

Bonny Thomassen
Redactie Sauna & Spa

(19) Helma

Tue, 3 September 2013 09:16:19 +0000


Vandaag ben ik voor mijn eerste darmspoeling geweest. Het was best spannend, maar door de vriendelijke en warme ontvangst en verzorging van Francis voelde ik me totaal op mijn gemak. Het is volkomen pijnloos (ondanks mijn aambeien) en ik voelde mij na de spoeling kilo’s lichter. Ik heb er nog drie te gaan en kijk er al naar uit. Het voelt fantastisch om zo ‘leeg’ te zijn.
Francis, bedankt voor de liefdevolle begeleiding, ik heb me geen moment ongemakkelijk gevoeld.
Als de behandelingen erop zitten ga ik eens in de 2 maanden terug voor een ‘onderhouds’ beurt.

(18) Bathseba

Tue, 3 September 2013 09:14:57 +0000


Na veel gelezen en gehoord te hebben over darmspoelingen wilde ik het ook proberen. Uiteindelijk ben ik bij Dextox & More terecht gekomen.
De behandelingen zijn ontspannen en pijnloos. Na 4 behandelingen ben ik een paar kilo afgevallen en ik heb een plattere buik van gekregen.
Je ziet door een kijkbuis de troep dat uit je darmen komt, dit is een extra stimulans tot een gezonder leven.
Bedankt, Francis

(17) Evelien van de Pol

Tue, 3 September 2013 09:14:30 +0000


ik heb de detoxkuur gedaan met dus echt een week sapvasten!!!en de spoelingen, en ik moet zeggen voel me een heel ander mens ben al veel van m’n “kwalen” kwijt en voel me weer fit!!!ben er 5 kilo mee kwijt geraakt en inmiddels er weer 1 aan omdat je ook weer “normaal/gezond” moet gaan eten.ik krijg enorm veel reactie van de mensen om me heen, wat zie je er goed uit je straalt gewoon!!! vertel dus ook aan iedereen dat ik de kuur gedaan heb en ze zijn ook echt beduusd van me. maar ik heb goede resultaten en weet nu al dat ik het volgend jaar weer ga doen!!! ben nu intotaal al 14 kg kwijt!!!! ik ga zo door mede dankzij de kuur! Gr. Evelien van de Pol

(16) Anoniem

Tue, 3 September 2013 09:14:06 +0000


Ik had veel baad aan de vastenkuur met hoge darmspoelingen: ik heb blijvend gewicht verloren, en voel beter aan welk voedsel goed voor me is, ik kan ook makkelijker kiezen voor gezonds. De behandelingen en begeleiding en de kuurproducten waren erg ondersteunend.

(15) Anoniem

Tue, 3 September 2013 09:13:41 +0000


Hallo, inderdaad,de Marloes hieronder heeft mij zo enthousiast gemaakt, dat ik over een week ook een afspraak heb! Ik ben zeer benieuwd en verheug me ontzettend op deze schoonmaakbeurt!

(14) C. Anthoni

Tue, 3 September 2013 09:13:13 +0000


Nogmaals bedankt voor de goede behandeling ben weer energierijk, vooral s’ochtends spring ik uit bed Greetz C.Anthoni Naam *


 E-mail *


 Website


 Bericht *

* Verplicht

Anti-spam maatregel
Gelieve de tekst/cijfer-combinatie in het veld in te geven.
captcha