Vergoedingen 2021

Op dit moment is Detox & More alleen aangesloten bij de NOAG. En ben ik bezig om mij aan te melden bij de BATC. Houdt er rekening mee dat vergoedingen NIET mogelijk zijn omdat mijn opzegging bij de VIV ervoor heeft gezorgd dat ik geen actieve AGB code meer heb. Nota’s van voorgaande jaren 2019, 2020 kunnen wel ingediend worden. Zodra de aanmelding bij de BATC is afgerond en vergoedingen weer mogelijk zijn, zal ik dat hier aankondigen. 

Vergoedingen 2019/2020

Detox & More is nog steeds lid van de NOAG: Nederlandse Orde voor Alternatieve Genezers en de VIV:  Vereniging Integrale Vitaliteitkunde. Vergoedingen zijn mogelijk, echter niet elke verzekeraar vergoed. Wil je zeker weten of jou verzekeraar vergoed? Neem dan eerst contact op met je zorgverzekeraar en vraag naar de voorwaarden. Belangrijk is dat mijn beroepsgroepen worden erkend. Maar let op! Ik voldoe NIET aan de PLATO norm. Verder, op de nota wordt ‘Natuurgeneeskundig consult’ vermeld, met code 24005. Vergoedingen vallen altijd in het aanvullende pakket onder alternatieve geneeswijzen.

Vergoedingen 2018

Detox & More is aangesloten bij de NOAG: Nederlandse Orde voor Alternatieve Genezers en de VIV:  Vereniging Integrale Vitaliteitkunde. Als deze in de lijst staat van erkende beroepsverenigingen van uw zorgverzekeraar dan krijgt u vergoedingen. Hieronder de hele lijst van zorgverzekeraars die vergoeden: