Vergoedingen 2021/2022

Goed nieuws! Per juli 2021 is Detox & More naast de NOAG ook aangesloten bij de BATC, Belangen Associatie Therapeut en Consument.

Of behandelingen worden vergoed ligt aan uw pakket en aan de voorwaarden van uw zorgverzekeraar.  Behandelingen vallen onder alternatieve geneeswijzen en worden op de nota omschreven als ‘Natuurgeneeskundig Consult’ (prestatiecode 24005). Informeer bij uw zorgverzekeraar. Menzis vergoed sowieso.

Klik op deze link voor meer info: https://www.batc.nl/Zorgverzekeraars-2022.pdf

Voor vergoedingen alternatieve geneeswijzen 2022 op Independer: klik hier

Aansluitnummer BATC: BR-03143
Klacht- & Tuchtrechtnummer is : KB 2106.2734
AGB code zorgverlener 90-038424 

Vergoedingen 2019/2020

Detox & More is nog steeds lid van de NOAG: Nederlandse Orde voor Alternatieve Genezers en de VIV:  Vereniging Integrale Vitaliteitkunde. Vergoedingen zijn mogelijk, echter niet elke verzekeraar vergoed. Wil je zeker weten of jou verzekeraar vergoed? Neem dan eerst contact op met je zorgverzekeraar en vraag naar de voorwaarden. Belangrijk is dat mijn beroepsgroepen worden erkend. Maar let op! Ik voldoe NIET aan de PLATO norm. Verder, op de nota wordt ‘Natuurgeneeskundig consult’ vermeld, met code 24005. Vergoedingen vallen altijd in het aanvullende pakket onder alternatieve geneeswijzen.

Vergoedingen 2018

Detox & More is aangesloten bij de NOAG: Nederlandse Orde voor Alternatieve Genezers en de VIV:  Vereniging Integrale Vitaliteitkunde. Als deze in de lijst staat van erkende beroepsverenigingen van uw zorgverzekeraar dan krijgt u vergoedingen. Hieronder de hele lijst van zorgverzekeraars die vergoeden: