Gastenboek

Berichten

-
(43)
1 2 3 4 5

(33) Annet

Mon, 1 June 2015 10:59:44 +0000


Beste lezer,

Na jaren, echt jaren van getob met mijn stoelgang, na van alles te geprobeerd te hebben, alleen nog maar met een laxeerpil, kwam ik via Google op de website van Detox and More. De site en info sprak mij erg aan. Heb mijn telefoonnummer op de site achter gelaten en Francis belde mij de volgende dag gelijk. Afspraak gemaakt. Haar praktijk ziet er ook super uit. Ik zei, lijkt wel of ik naar de schoonheidsspecialiste ga. Sfeervol.
Ik heb de basis behandelingen gedaan. 4 darmspoelingen, vanaf de eerste al heel goed resultaat. De behandelingen zijn goed te doen. Zeker niet onaangenaam.
Ook de begeleiding en uitleg en tips van Francis zijn prettig.
Maar nu het resultaat. Fantastisch. Ik kan bijna elke dag naar het toilet. Zonder laxeerpil of wat ook.
Ik kom binnenkort terug voor een onderhoudsspoeling. En dat blijf ik voorlopig een paar keer per jaar herhalen.
Zeer positief dus. En super blij.

(32) Inkie

Fri, 24 April 2015 20:44:53 +0000


Na lange tijd van opgeblazen buik, hoofdpijn, winderigheid, vermoeidheid, weinig energie,hormoonklachten enz… Heb ik eindelijk de stoute schoenen aangetrokken en Francis gebeld. Ik was er helemaal klaar mee. Het roer moest om. Ik heb een detox kuur gedaan waarbij je eerst 5 dagen gaat afbouwen met eten dmv een aangepast dieet. Dat ging best goed want ik mocht tenslotte toch nog eten ;-). Daarna een week lang sapvasten! Dat was wel even wennen de eerste 2 dagen maar daarna voelde ik me goed en had tot mijn verbazing geen hongergevoel! Door de supplementen en de vele groentesappen heb je een verzadigd gevoel. In totaal heb heb ik 4 darmspoelingen gehad. Ik zag er een beetje tegenop maar achteraf is het me reuze meegevallen!! Mijn mond viel open op dag 3. Jeetje, ongelofelijk wat er allemaal uitgekomen is! We hebben er samen om gelachen. Dit gaf me zo’n fijn gevoel. Je voelt je helemaal schoon en daarom gemotiveerd om door te gaan.
Na het sapvasten weer rustig begonnen met eten omdat je darmen natuurlijk weer moeten wennen aan vast voedsel.
Ik ben nu veel bewuster met eten bezig en dat voelt goed. En ook nog 4 kilo kwijt.

Al met al ben ik zo blij dat ik dit gedaan heb. Ik ga zeker 2 keer per jaar een onderhoud doen!

Lieve Francis bedankt voor je begeleiding! Ik heb me geen moment ongemakkelijk gevoelt tijdens de darmspoelingen.

Liefs Inkie

(31) Annemieke

Mon, 1 September 2014 18:48:07 +0000


Beste lezer,

Een aantal jaar geleden begon ik met gezeur in mijn buik. Na het eten altijd langdurig misselijk, bleef hoog in de maag hangen, en vervolgens liep ik volledig leeg op het toilet. Dit herhaalde zich dag in en dag uit. De huisarts wees het direct op het Prikkelbare Darm Syndroom. Ik kreeg Metamucil voorgeschreven en moest het daar maar mee doen. In juni ben ik naar het ziekenhuis geweest voor extra onderzoeken op darmkanker, darmziektes of bestandsdelen waar ik allergisch op zou kunnen zijn. Niets wees uit dat ik ‘ongezond’ zou zijn.

In juli was ik er zo klaar mee, dat ik na het lezen van Francis’ berichtje in een tijdschrift, de stoute schoenen heb aangetrokken en ben begonnen met de hoge darmspoelingen. Ik was de eerste keer nogal bang; niet wetende wat mij te wachten stond. Maar dat is nergens voor nodig. Francis stelt je zeer zeker op je gemak en maakt je zelfs aan het lachen. Ik heb me ontspannen gevoeld tijdens de sessies, mede door de prettige sfeer waarin je je begeeft.

Na de eerste darmspoeling moest ik thuis nog veel naar het toilet, maar na de tweede darmspoeling merkte ik al een significant verschil. Gourmetten zonder problemen, frietjes eten zonder problemen, niet meer misselijk. Geweldig! Na vijf behandelingen voel ik me heel goed. Ik heb geen buikpijn meer, kan alles eten wat ik eerst niet meer kon. Ik ben niet meer misselijk en bovenal is mijn ontlasting 180 graden verbeterd.

Ik raad iedereen aan die afgescheept wordt met ‘Prikkelbare Darm Syndroom’ of ‘Spastische darm’ contact op te nemen met Francis. Hoe heerlijk is het om je weer goed te voelen?

(30) Indra Visser

Fri, 28 February 2014 10:01:05 +0000


Hartelijk dank, Francis, voor jouw professionele begeleiding bij mijn darmspoelingen!
Ik ben heel blij en dankbaar dat de vele jaren van pijn en ongemak nagenoeg zijn verdwenen.
Mijn gezondheid heeft een enorme ‘boost’ gekregen.
Van HARTE aanbevolen!

(29) Anoniem

Tue, 3 September 2013 09:21:01 +0000


Wil hierbij laten weten dat ik deze zomer een darmreiniging heb ondergaan en dat mij dat zeer goed bevallen is. Ik ben lichamelijk en geestelijk opgefrist. Francis is zeer kundig en weet veel en haar praktijk is zeer schoon sfeervol. Ik heb mij geen enkel moment onprettig gevoeld en zou het iedereen aanraden die voornemens is een spoeling te ondergaan.

(28) Ria van Oort

Tue, 3 September 2013 09:20:19 +0000


mijn boodschap was nog niet klaar.Na 5 darmspoelingen, waar het echt heftig aan toe ging, ik zei soms tegen Francis, het is of ik weer een kindje krijg, zoveel krampen, maar dan kwam er heel veel ontlasting vrij, dat heeft al heel lang tegen mijn darmwand vastgekleefd gezeten en is nu eindelijk losgekomen, ik ben herboren. Ik voel me fitter, mijn ademhaling gaat weer goed, als ik een stukje gelopen had, moest ik stoppen want dan had ik bijna geen adem meer, mijn buik is platter, mijn huid ziet er heel erg m ooi uit en de complimenten die ik van vrienden krijg, goh wat zie jij er goed uit. Ik heb al verschillende vriendinnen gezegd ga dit ook doen, maar even die stap maken is nog een beetje moeilijk. Maar ik zal het blijven promoten. Geweldig. Het zou zoveel problemen oplossen. Ik ben Francis geweldig dankbaar dat zij dit bedrijf ooit gestart heeft en dat ik die advertentie gelezen heb en de stap heb durven nemen. Ik kan nog heel lang doorgaan, maar lieve mensen als u dit leest en u heeft nog steeds getwijfeld, doe het voor uw gezondheid. Ik geniet er elke dag van. En mijn darmen werken prima.
Francis nogmaals bedankt.
Lieve groeten Ria

(27) Ria van Oort

Tue, 3 September 2013 09:20:04 +0000


Lieve Francis,
Allereerst voor het nieuwe jaar alle goeds.
Ik wil graag in je gastenboek een berichtje plaatsen omdat ik zo blij, verrast ben, dat ik de stap heb genomen om voor een darmspoeling te kiezen, door je advertentie te lezen in een plaatselijk blad.Al jaren lang had ik vreselijke last van mijn darmen, er is door doktoren nooit iets ontdekt wat het nu uiteindelijk was. Een poliepje, niet kwaadaardig, maar dat was het uitein delijke probleem helemaal niet. Mijn ontlasting dat was het probleem.

(26) Anoniem

Tue, 3 September 2013 09:19:37 +0000


ook ik ben erg tevreden over de behandelingen door francis. ik voel me fitter, mijn huid is beter geworden en mijn buik platter.ik voel me daadwerkelijk lichter en schoner en mijn stoelgang is aanzienlijk verbeterd. en voor wie nog twijfelt: ik heb me geen moment onprettig gevoeld tijdens de behandeling.

(25) Bianca

Tue, 3 September 2013 09:19:00 +0000


lieve francis,

bedankt……….
ik voel me weer fit en vrolijk de hele dag en ja mijn buik is echt een stuk platter!!!!!
een aanrader voor iedereen met bijna elk probleem!!!!
maak gauw weer een afspraak.

groetjes bianca

(24) Martina

Tue, 3 September 2013 09:18:39 +0000


Beste lezers.
Graag wil ik mijn ervaring met darmspoelingen met jullie delen.
Ik had al maanden last van bacteriele ontstekingen aan de dieper gelegen weefsels van de dikke darm. Ik gebruikte hier medicijnen voor.
Dankzij de darmspoelingen bij Francis ben ik geheel genezen hiervan.
Ook mijn ervaring met Chlorella zijn zeer positief. Ik was jaren lang moe, moe, moe. Dit algje(op aanraden van Francis) heeft bij mij wonderen verricht. Ik leef weer, heb weer energie en functioneer weer normaal.
Met dank aan Francis!

Met vriendelijke groet,

Martina Naam *


 E-mail *


 Website


 Bericht *

* Verplicht

Anti-spam maatregel
Gelieve de tekst/cijfer-combinatie in het veld in te geven.
captcha