Ervaringen van cliënten


Cindy – 28 augustus 2023

Hi lieve Francis,

Dank je wel voor het avontuur in de darmspoelingen. Ik denk dat ik het veel eerder had moeten doen. Gezondheid zit tenslotte in de darmen. Jarenlang hoofdpijn, rugpijn, buikpijn. Het is echt veel minder nu. Daarnaast is mijn geest veel helderder.  Een openbaring. Dank je wel voor je lieve, vertrouwde duidelijk begeleiding.

Liefs Cindy


Alinda – 3 juli 2023

Lieve Francis,
wauw wat is het ontzettend fijn geweest de 1e leverreiniging en darmspoeling! Ik voel me nu al zoveel fijner!

Francis is een top vrouw die snapt waar ze het over heeft. Iedereen is welkom op welke plek en in welk proces je ook zit. Met een fijne balans tussen haar enorme open mindedness en haar no nonsense mentaliteit voelde ik mij fijn geholpen!

Groetjes Alinda


Sophie – 14 juni 2023

Het gaat goed! Mijn menstruatie kwam zoals verwacht vlak na de laatste spoeling en was veeel minder heftig dan normaal.. Dus deze behandeling heeft me wederom bewezen dat het me ontzettend goed doet! Nu op naar de leverreiniging.

Groetjes Sophie


Alex – 13 juni 2023

Goedemorgen Francis,
Ontzettend bedankt voor de 2 darmspoelingen. De problemen zijn volledig weg!
Met vriendelijke groet,
Alex


Michiel – 10 mei 2023

Hoi Francis,
Hier mijn resultaat na de serie hoge darmspoelingen:

Mentaal: Ik zit vaker lekkerder in mijn vel
Maagklachten: Geen last meer van gehad
Stoelgang: Is verbeterd
Vermoeidheid: Licht verbeterd
Pijnlijke spieren/gewrichten: Geen verandering
Hoofdpijn/duizeligheid: Licht verbeterd

Conclusie is dat hoewel ik er nog niet ben, de behandelingen zeker wel een positief effect hebben gehad. Waarvoor dank!

Groetjes Michiel

Johan – 12 januari 2023

Ik kwam via TikTok op Colonhydrotherapie terecht. Na een aantal filmpjes bekeken te hebben en onderzoek te hebben gedaan, kwam ik bij Francis op haar website terecht. Na het lezen van haar ervaring besloot ik contact op te nemen en de knoop door te hakken. Mijn doel was beter doorslapen en mijn energie terug. En het resultaat is bereikt na 2 behandelingen hoge darmspoelingen begon ik na een paar nachten door te slapen en daardoor ook de energie meer terug. Ook dankzij het advies om in de nacht de WIFI helemaal uit te zetten wat ook de slaap bevordert, doordat er straling wegvalt. Zoals ze in het leven zeggen alle goede dingen zijn 3 dus een derde behandeling erachteraan om het af te ronden. Heel erg bedankt Francis voor je vakkundigheid en adviezen. Zeker tot een volgende ronde!


Nikki – 9 januari 2023

Dag Francis,
Als eerste wil ik even beginnen met dat ik me een stuk beter voel na de laatste behandeling, dankjewel daarvoor! Ik heb weer energie om te sporten, mijn eten wordt beter verteerd en ik heb geen opgeblazen buik meer! Omdat het nu zo goed gaat heb ik besloten om het voor nu bij deze 2 behandelingen te houden, als ik in de toekomst terugkomende problemen krijg, zal ik zeker terug komen! Heel erg bedankt voor de behandelingen.


Kim – 6 december 2022

Hi Francis, het gaat stukken beter met me! Bloeduitslag en ontlasting was goed. Kan wel zijn dat er een parasiet zat, waar de reguliere zorg niet op test. Denk echt dat die parasietenkuur mega heeft geholpen, dus die ga ik zeker afmaken. Zelfs de huisarts was nieuwsgierig naar de kuur. Mijn buik is minder opgezwollen en voelt stukken beter. Minder rare geluiden. Voel me ook in mijn hoofd veel beter. Meer energie, ben zo blij met het resultaat! Dank je wel voor de kuur en de hoge darmspoeling en in het nieuwe jaar kom ik zeker terug!


Jenny – 28 november 2022

Via Social Deal kwam ik bij Detox and More terecht. Daar stond Francis op met haar Vacustep en Teca Switching. Eenmaal op haar website te hebben gekeken; zag ik dat ze ook darmspoelingen deed. Wat mij enorm aansprak.
 
Ik had een combi afspraak gemaakt; eerst Vacustep vervolgens een intakegesprek met daaropvolgend een hoge darmspoeling. Aangezien ik al een geruime periode last heb van enorme opzette buiken; harde ontlasting en chronische hoofdpijn dacht ik het is zeker de moeite waard om het te proberen.

Na de 1e behandeling kwam er vrij veel los. Vooral hele donkere stukken; blijkbaar iets wat al een ruime tijd in mijn darmen zat. De behandeling was geheel pijnloos. Je voelt er niks van. En je ligt op een heerlijk voorverwarmde behandeltafel. Ik heb nu in 2 weken al 3 behandelingen gehad; en ik ben werkelijk waar van mijn hoofdpijn af. Heel bijzonder; maar waar. Iets waarvoor ik echt al jaren bij de huisarts loop.
De opgezette buiken is minder; en mijn ontlasting wordt beter.. we zijn er nog niet maar het is al vele malen beter dan dat het al was. Ik kijk serieus elke keer uit naar mijn volgende spoeling! Ik kan het dan ook echt iedereen aanraden. Tenslotte komen meeste klachten van binnenuit.

Francis is echt een super lieve, sociale en vriendelijke vrouw die goed weet wat ze doet. En veel kennis heeft. Ze heeft een hele gezellige en uitnodigende  praktijk.. een plek waar je je op je gemak voelt.
Dus zeker een aanrader!


Anoniem – 27 september 2022

Ik heb al jaren last van obstipatie en aambeien wat inhoudt dat ik alle 2-3 dagen naar de wc kan en nooit het gevoel dat ik helemaal “leeg” ben. Ik probeer veel vezels te eten (groenten, fruit, volkoren produkten), water te drinken en te bewegen, maar ik blijf er last van hebben, vooral in de week voor mijn menstruatie.

Ik ben via een influencer op instagram achter gekomen, dat “colon hydrotherapies” bestaan om de darmen via een hoge darmspoeling te reinigen. Via google ben ik bij Francis en haar bedrijf terecht gekomen. Francis gaf me gelijk een goed gevoel aan de telefoon en ook bij binnenkomst op haar locatie, voelde ik me op mijn gemak. Ik was namelijk voor de behandeling toch gespannen, maar Francis gaf me gelijk een ontspannen gevoel.

Tijdens de intake gingen we naar mijn klachten, mijn levenspatroon en verwachtingen kijken. Francis heeft een hollistische aanpak en kijkt verder dan de fysieke omstandigheden (wat je eet, drinkt, beweging), maar ook naar de mentale staat (stress) en levensomgeving (hoe je werkt, slaapt etc.). Bij de darmspoeling heeft Francis uitgelegd, wat er precies gebeurt, wat we zien gebeuren en wat het betekent.
Na de behandeling voelde ik me gelijk opgelucht, maar ook emotioneel wat ook vaak van anderen wordt beschreven, omdat je “oude dingen” los laat. Later voelde ik me juist euphorisch en blij. Ik ben na de behandeling over mijn levenspatroon gaan nadenken en vooral mijn stress te minderen en te relaxen.
Ik heb al twee behandelingen gedaan en ga nog een derde doen, en ik ben van plan om nog vaker te komen, als ik het gevoel heb dat ik het nodig heb, omdat ik me vlak na de behandeling en de dagen daarna een stuk fijner voelde, elke dag naar de wc kon, en gemotiveerd ben om nu nog meer op een gezonde voeding en levensstijl te letten.


Anoniem – 31 januari 2022

Hoi Francis,
Het gaat heel goed met mijn buik/darmen. De kuur is ook goed gegaan (geen enkele keer gemist om op tijd in te nemen ????). Ik heb er zeker geen spijt van dat ik jouw hulp heb ingeschakeld. En misschien zien we elkaar dit jaar nog, want ik heb me opgegeven voor de opleiding Colon Hydro Therapie.


Leonie – 17 januari 2022

Thuis komen te zitten van mijn werk. Elke dag onverklaarbare, fikse hoofdpijn! Ook al jaren last van de darmen. Na overleg met Francis gekomen tot een plan: Detoxen en hoge darmspoelingen. Ik zat blijkbaar flink verstopt, want ’t duurde even voor er wat los kwam.
Maar al na 3 hoge darmspoelingen voel ik mij weer fantastisch! De hoofdpijn is weg! Het opgeblazen gevoel is weg! Ik ga dit zeker onthouden.
Groetjes Leonie

Sandra – 28 september 2021

Hoi hoi, wil je even laten weten dat ik me fantastisch voel vandaag na de darmspoeling van gisteren….zo goed als pijnvrij en veel energie ????????


Jos – 9 september 2021

Hoi Francis

Het gaat goed, ik merk echt effect van de Collageen Elixer, ik heb geen schilfers meer op mijn benen, zijn lekker zacht. Gezicht gaat ook goed. Fijne lijntjes minder zichtbaar. Denk dat ik nog een keer 30 dagen gaat doen.


Kitty – 6 juli 2021

Hallo Francis,
Ik heb bij jou de darmspoeling ondergaan, 6x. Ik voelde me direct bij je op m’n gemak. En dat had ik ook echt nodig. Je bent ontzettend behulpzaam en geduldig. Ik kwam hier vanwege mijn ontstekingen te zien op mijn handen, maar ook in mijn lichaam had ik daarmee te kampen.
Ik had altijd al last van obstipatie. Mijn gal speelde ook erg op. Ik voel me opgelucht en de vervelende krampen zijn weg. Ik slaap beter en heb meer energie.
Daarom heb ik het mijn zoon ook aangeraden ter bevordering van zijn algehele gezondheid en om zijn bacterie huishouding weer in ’t gareel te krijgen. Maar ook omdat het heel vertrouwd voelt bij jou.

Hartelijk dank Francis, voor je inzet en zorg! Ik raad iedereen dit aan, want je darmen zijn de basis voor vele kwalen!


Stephanie – 17 juni 2021

16 dagen Detox programma achter de rug met begeleiding van Francis. Ik voel me heerlijk, helder en fit. Ik voel me beter en zie er binnen 3 weken  zoveel beter uit! Zou iedereen moeten doen!


Joke – 20 augustus 2020

Hallo Francis,

Ik zou jou berichten omtrent de lab uitslagen en die zijn mooi
De Hba1c is van 68 naar 63 gegaan, dat is een hele vooruitgang
De nuchtere suiker van 12,1 naar 8,5 dus het insuline spuiten is voorlopig uitgesteld. Ik was ook 3,5 kg afgevallen, de resultaten zijn dus verbluffend
Heb ze over jou verteld en wat je doet. Dus…..dankjewel voor je hulp !!!


Mirella – 15 juli 2020

Hoi Francis,
Heb het idee dat het beter gaat met mijn PDS klachten en menstruatie cyclus lijkt ook beter te gaan dus helemaal tevreden 😉

Vriendelijke groet, Mirella


Hiske – 8 juli 2020

Hai Francis,
wilde je nog terugkoppelen dat ik me ook na de tweede darmspoeling goed voelde. Ben heel blij met mijn darmspoeling ervaring. Ik kom volgend jaar weer een keer bij je terug. Voor nu dankjewel voor je expertise en fijne ervaring.

Groetjes Hiske


Creatief en originele recensie van Zyta

Hoe werden de arme Darmen dartelende Darmen?
Er waren eens een paar arme darmen die totaal de weg kwijt waren.
Ze aten van alles maar met het heerlijke, gezonde voedsel werd niets gedaan.
De arme darmen werden een opslagplaats van rommel.
Zowel de dikke als de dunne arm klaagden en klaagden dat het een lieve lust was want zij groeiden en groeiden maar er gebeurde helemaal niets!
Steeds meer uitgeput sleepten de arme darmen zich door het leven en soms bedachten ze dat het leven echt niet meer leuk was op deze manier.
“Wat heb je eraan als je zo goed je best doet om gezond te leven en je komt erachter dat het toch allemaal niets uitmaakt?” klaagde de dunne darm tegen de dikke darm die inmiddels zo dik was dat hij bijna geen antwoord meer kon geven.
“Er kan niets meer bij” zei de, opgeplofte, dikke darm
“Nee bij mij ook niet hoor” riep de dunne darm puffend en steunend
“Bij mij ook niet meer !”riep opa Lever verontwaardigd uit
“Ik heb me mijn leven lang rot gewerkt en zie nu waar ik beland ben”
“Het lijkt hier wel een vuilstortplaats” riepen ze tegelijkertijd
“We gaan hier wat aan doen! “ riepen ze in koor
Vol goede moed gingen ze op pad en zochten op talloze paden en weg maar geen van allen bleken voor opa Lever en de arme darmen een uitkomst.
Net op het moment dat ze de moed wilde opgeven kwam er een freule voorbij rennen met een deftige bontjas aan weliswaar, maar sportief als de pest.
“Zo” zeiden ze in drietal “Die is sportief!” “Dat willen wij ook wel!”
De freule draaide zich om en keek nieuwsgierig, wie daar die wens uitsprak.
Een beetje beteuterd zat het drietal te kijken naar de Hemelse vrouw die zoveel energie had en er zo goed uitzag.
“Stop, maar” zei opa Lever
“Dit gaat hem niet worden moet je kijken dat kan bij ons toch nooit!”
De freule wreef in haar, perfect gemanicuurde, handen en zei “Kom mee!” Bedremmeld volgden de drie de freule die voor hem uit huppelde.
“Neem plaats en ontspan” zei ze toen ze naar de grote tafel in haar huis wees. Daarop lag een heerlijk warm dekentje en het lokte wel heel erg uit om eens lekker te gaan liggen en al je zorgen te vergeten dacht het drietal.
Zo gezegd, zo gedaan en al snel werd hen duidelijk dat zij een ontspannende douche gingen krijgen terwijl opa Lever een middagdutje mocht gaan doen.
Nog geen minuut later lag hij te snurken als een os.
De arme darmen wisten niet wat hen overkwam, ze spoelden en poetsten dat het een lieve lust was en hoe meer water er kwam hoe meer lol ze begonnen te krijgen in dit waterbad!
“Nog een beetje warm erbij” zei de freule die met pretoogjes het stel volgde dat langs het raampje allerlei rommeltjes loslieten en er met de grootste lol naar keken.
Wat eerst een vuilstortplaats leek, werd nu een waterval van loslaten.
“Wauw” riepen de arme darmen “Dit is een waterballet!”
En zo werden zij Dartelende Darmen met grote waterpret!


Annet

Beste lezer,

Na jaren, echt jaren van getob met mijn stoelgang, na van alles te geprobeerd te hebben, alleen nog maar met een laxeerpil, kwam ik via Google op de website van Detox and More. De site en info sprak mij erg aan.
Heb mijn telefoonnummer op de site achter gelaten en Francis belde mij de volgende dag gelijk. Afspraak gemaakt. Haar praktijk ziet er ook super uit. Ik zei, lijkt wel of ik naar de schoonheidsspecialiste ga. Sfeervol.

Ik heb de basis behandelingen gedaan. 4 darmspoelingen, vanaf de eerste al heel goed resultaat.
De behandelingen zijn goed te doen. Zeker niet onaangenaam. Ook de begeleiding en uitleg en tips van Francis zijn prettig.

Maar nu het resultaat. Fantastisch. Ik kan bijna elke dag naar het toilet. Zonder laxeerpil of wat ook. Ik kom binnenkort terug voor een onderhoudsspoeling. En dat blijf ik voorlopig een paar keer per jaar herhalen.
Zeer positief dus. En super blij.


Inkie

Na lange tijd van opgeblazen buik, hoofdpijn, winderigheid, vermoeidheid, weinig energie,hormoonklachten enz… Heb ik eindelijk de stoute schoenen aangetrokken en Francis gebeld. Ik was er helemaal klaar mee. Het roer moest om.
Ik heb een detox kuur gedaan waarbij je eerst 5 dagen gaat afbouwen met eten dmv een aangepast dieet. Dat ging best goed want ik mocht tenslotte toch nog eten ;-). Daarna een week lang sapvasten! Dat was wel even wennen de eerste 2 dagen maar daarna voelde ik me goed en had tot mijn verbazing geen hongergevoel!
Door de supplementen en de vele groentesappen heb je een verzadigd gevoel. In totaal heb heb ik 4 darmspoelingen gehad. Ik zag er een beetje tegenop maar achteraf is het me reuze meegevallen!! Mijn mond viel open op dag 3. Jeetje, ongelofelijk wat er allemaal uitgekomen is! We hebben er samen om gelachen. Dit gaf me zo’n fijn gevoel. Je voelt je helemaal schoon en daarom gemotiveerd om door te gaan.

Na het sapvasten weer rustig begonnen met eten omdat je darmen natuurlijk weer moeten wennen aan vast voedsel.
Ik ben nu veel bewuster met eten bezig en dat voelt goed. En ook nog 4 kilo kwijt. Al met al ben ik zo blij dat ik dit gedaan heb. Ik ga zeker 2 keer per jaar een onderhoud doen!

Lieve Francis bedankt voor je begeleiding! Ik heb me geen moment ongemakkelijk gevoelt tijdens de darmspoelingen.

Liefs Inkie


Ans en Wim

Vandaag de laatste darmspoeling gehad. Het betekende ook de laatste dag van de innerlife detoxkuur. Echt een aanrader. We voelen ons fitter, wat kilootjes lichter, een ander eetpatroon etc, etc,
We hebben het ervaren als een hele prettige ‘kuur’. Geen moment van trek tijdens de 15 daagse kuur.

Een echte aanrader is de Nutribullit die we bij Francis gekocht hebben. In een handomdraai een heerlijke smoothie van fruit en groenten.
Francis dankjewel voor de goede zorgen.

ps wat heb jij een mooie praktijkruimte.


Nathalie

Op 1 okt 2015 deed ik mee aan stoptober. Na 2 weken niet roken kreeg ik moeite met mijn stoelgang mijn lichaam was aan het afkikken en darmen van slag. Van elke dag ging ik naar 2a3x per week en toen naar 6 dagen niet. Mijn buik zwelde op en voelde me steeds beroerder worden.
Op zondag had ik er genoeg van en mailde Francis. Binnen een uur had ik al reactie en een afspraak op maandag middag. Zenuwachtig ging ik erheen. Francis stelde me op mijn gemak en na samen de vragenlijst ingevuld te hebben gingen we beginnen.

Eerste keer was vreemd en gebeurde er weinig. Op donderdag tweede keer, het kwam beetje lis maar het volle gevoel bleef.
De week erop doen we 2 dagen achter elkaar de donderdag en vrijdag. Na 10 min was de boel op gang. Ik wist niet wat ik zag en wat er voorbij kwam.
Thuis gekomen was doodop en heb 2 uur geslapen. Ook de vrijdag was een goede dag en ging ik met een leeg gevoel naar huis. Vandaag (zondag) 2 dagen later weer gewoon naar de wc geweest zonder probleem.

Ik ga zeker volgend jaar terug komen om schoon te blijven.
Francis bedankt en snel tot ziens


Boudewijn

Beste allemaal,

Graag wil ik met jullie mijn ervaring delen over darmspoelingen.
Sinds mijn blinde darm operatie (8 jaar geleden) heb ik enorm veel last van mijn darmen gehad. Hiervoor heb ik diverse onderzoeken in het ziekenhuis doorlopen, uitslag: Je heb een spastische darm, je zult er mee moeten leven.
Ik lag zomaar 2 dagen in bed met koorts en had enorme last van diaree. In de afgelopen jaren had ik gemiddeld 1 á 2 keer per week last van diaree. Daarnaast heb ik een redelijk stressvolle baan. Dit bij elkaar opgeteld was voor mij de conclusie dat ik zo niet verder wilde en er iets moest gebeuren.

Op het eerste consult bij Francis was een van de eerste vragen: Waardoor heb je de blinde darmonsteking opgelopen? Tja daar had ik nooit bij stil gestaan, zoiets krijg je toch gewoon?
De vraag van Francis maakte voor mij inzichtelijk dat ik in al die jaren aan symptoombestrijding had gedaan. De artsen die mij onderzocht hebben, hebben blijkbaar ook altijd naar de symptonen gekeken en nooit naar de oorzaak.

Francis heeft de optelsom van klachten geanalyseerd. Alle symptonen wezen in de richting van een parasiet. Deze parasiet is ook waarschijnlijk de veroorzaker van mijn ontsteking geweest. Op advies van Francis ben ik met een Kruidnagelkuur aangevuld met nog een aantal bestanddelen. Daarnaast heb ik vier spoelingen gedaan.
Best spannend zo’n spoeling. Je hebt toch dat beeld van Patty Brard die ondersteboven op de WC ligt. De spoelingen bij Francis zijn juist het tegenovergestelde, super hygienisch, geurloos en pijnloos.
Na de eerste week voelde ik mijn energie al toenemen en ben ik begonnen met mijn kruidnagelen kuur. Tijdens en na de spoelingen heb ik geen diaree meer gehad en is mijn energie enorm toegenomen. Doordat mijn darmen veel stabieler zijn hoef ik daar in mijn dagelijkse leven veel minder rekening mee te houden.
Ik voel me weer zoals voor mijn blinde darm onsteking. Geen symptoombestrijding, maar de oorzaak wegnemen! Voor een ieder die moeite heeft om over deze drempel heen te stappen: Doe het, je zult versteld staan van het effect.

Francis Bedankt!

Boudewijn


Anne Marie

Ik had na een antibioticum ivm long ontsteking 2007 een darmparasiet tot 2011 die de overhand kreeg en elk gegeten broodje of aardappel: lees suiker omzette in enorm veel lucht.
Effect geen (huis)arts of ziekenhuis had hier een antwoord op. Een probaat middel tegen de parasiet.

Ik kreeg de sticker spastische darm patiënt en zou mijn dieet helemaal moeten aanpassen.
Mbv nagelkruid en een aantal darmspoelingen met warm / koud water was ik vrij van de parasiet en kan weer alles eten.
Ik kan het iedereen aanbevelen⚖


Manuela

Afgelopen donderdag een heerlijke massage gehad bij Francis.
Ze heeft een prachtige praktijk, en de sfeer is erg aangenaam. Francis is erg zorgvuldig, en ik voelde me bij haar erg op mijn gemak.
Ik ben blij dat ik gebruik heb gemaakt van de leuke aanbieding en kan het iedereen aanraden.


Ali Duppen

Ik heb in januari 2016 bij Francis – Detox & More darmspoelingen gedaan,verdeeld over 4 weken. Ik zal hier zeker nog eens gebruik van maken. Dit heb ik als zeer prettig ervaren en ik voelde me daarna echt goed! Ik had altijd veel last van wisselende stoelgang en een spastische darm.
Daarnaast heb ik Francis gevraagd om ons huis door te meten omdat ik al 4 jaar ontzettend slecht sliep. Wat bleek bij meting…onze eigen apparatuur straalde enorm! Nota bene sliepen wij recht boven het UPC kastje!
Na een paar zeer effectieve aanpassingen: Nieuwe ondervloer op slaapkamer, afscherming van WIFI- modem en aanschaf van een nieuwe telefoon met ECO PLUS MODUS is de straling op slaapkamer gereduceerd tot 0.00!
Sindsdien heb ik geen enkele slapeloze nacht meer gehad en slaap ik als een roosje! Met dank aan Francis


 
Leendert

Hoi Francis,
Jarenlang heb ik last gehad van jichtaanvallen waarvan de tussenpozen steeds korter werden en het werd uiteindelijk chronisch, de medicijnen hielpen niet meer en ben toen bij jou de colonhydrotherapie gaan doen en green foods gaan innemen om het lichaam te ontzuren.
Binnen 2 maanden was ik van de jicht af en heb sindsdien geen last meer gehad, zal binnenkort weer een afspraak maken voor een paar spoelingen want ik weet zeker dat de stofwisseling daardoor verbeterd en minder afvalstoffen het lichaam belasten

groet, Leendert


Bonny Thomassen

Hoi Francis!

Bedankt voor de prettige behandeling en je duidelijke verhaal. Je hebt een prachtig bedrijf,om trots op te zijn.

Met vriendelijke groeten;

Bonny Thomassen
Redactie Sauna & Spa


Helma

Vandaag ben ik voor mijn eerste darmspoeling geweest. Het was best spannend, maar door de vriendelijke en warme ontvangst en verzorging van Francis voelde ik me totaal op mijn gemak.
Het is volkomen pijnloos (ondanks mijn aambeien) en ik voelde mij na de spoeling kilo’s lichter. Ik heb er nog drie te gaan en kijk er al naar uit. Het voelt fantastisch om zo ‘leeg’ te zijn.

Francis, bedankt voor de liefdevolle begeleiding, ik heb me geen moment ongemakkelijk gevoeld.
Als de behandelingen erop zitten ga ik eens in de 2 maanden terug voor een ‘onderhouds’ beurt.


Bathseba

Na veel gelezen en gehoord te hebben over darmspoelingen wilde ik het ook proberen. Uiteindelijk ben ik bij Dextox & More terecht gekomen.
De behandelingen zijn ontspannen en pijnloos.
Na 4 behandelingen ben ik een paar kilo afgevallen en ik heb een plattere buik van gekregen.

Je ziet door een kijkbuis de troep dat uit je darmen komt, dit is een extra stimulans tot een gezonder leven.
Bedankt, Francis


Evelien van de Pol

ik heb de detoxkuur gedaan met dus echt een week sapvasten!!!en de spoelingen, en ik moet zeggen voel me een heel ander mens ben al veel van m’n “kwalen” kwijt en voel me weer fit!!!ben er 5 kilo mee kwijt geraakt en inmiddels er weer 1 aan omdat je ook weer “normaal/gezond” moet gaan eten.ik krijg enorm veel reactie van de mensen om me heen, wat zie je er goed uit je straalt gewoon!!!
vertel dus ook aan iedereen dat ik de kuur gedaan heb en ze zijn ook echt beduusd van me. maar ik heb goede resultaten en weet nu al dat ik het volgend jaar weer ga doen!!! ben nu intotaal al 14 kg kwijt!!!! ik ga zo door mede dankzij de kuur! Gr. Evelien van de Pol


Anoniem

Ik had veel baat bij de vastenkuur met hoge darmspoelingen: ik heb blijvend gewicht verloren, en voel beter aan welk voedsel goed voor me is, ik kan ook makkelijker kiezen voor gezonds. De behandelingen en begeleiding en de kuurproducten waren erg ondersteunend.


Anoniem

Hallo, inderdaad,de Marloes hieronder heeft mij zo enthousiast gemaakt, dat ik over een week ook een afspraak heb! Ik ben zeer benieuwd en verheug me ontzettend op deze schoonmaakbeurt!


C. Anthoni

Nogmaals bedankt voor de goede behandeling ben weer energierijk, vooral s’ochtends spring ik uit bed Greetz C.Anthoni


Marloes

Hoi Francis!

Het is inmiddels alweer een tijdje geleden dat ik bij je ben geweest voor de spoelingen maar ik ben je nog lang niet vergeten hoor! Sterker nog, ik word aan je herinnerd door anderen. Iedereen die nu nog steeds tegen me zegt dat mijn huid er goed uit ziet, complimentjes dat ik zo ben afgevallen… (slechts 1 kilootje erbij sinds het eind van de kuur!) Daar moet je wel vrolijk van worden!
Mijn eetpatroon heb ik weer goed kunnen oppakken en ik maak af en toe nog gebruik van de restjes van de supplementen. Wat vezels, wat aloe vera, dat kan geen kwaad! Via deze weg wil ik je nog bedanken en je complimenteren met de manier waarop je de behandelingen doet. Ik voelde me echt op mijn gemak bij je! In het nieuwe jaar neem ik zeker contact op voor een nieuwe kuur!!

Liefs van Marloes


Anoniem

He Francis, Toppie hoor. Van alle kanten hoor ik dat ze de weg naar je praktijk kunnen vinden. Maar ja wat wil je ook. In Zwolle gestudeerd he.


Annemieke

Beste lezer,

Een aantal jaar geleden begon ik met gezeur in mijn buik. Na het eten altijd langdurig misselijk, bleef hoog in de maag hangen, en vervolgens liep ik volledig leeg op het toilet. Dit herhaalde zich dag in en dag uit. De huisarts wees het direct op het Prikkelbare Darm Syndroom. Ik kreeg Metamucil voorgeschreven en moest het daar maar mee doen. In juni ben ik naar het ziekenhuis geweest voor extra onderzoeken op darmkanker, darmziektes of bestandsdelen waar ik allergisch op zou kunnen zijn. Niets wees uit dat ik ‘ongezond’ zou zijn.

In juli was ik er zo klaar mee, dat ik na het lezen van Francis’ berichtje in een tijdschrift, de stoute schoenen heb aangetrokken en ben begonnen met de hoge darmspoelingen. Ik was de eerste keer nogal bang; niet wetende wat mij te wachten stond. Maar dat is nergens voor nodig. Francis stelt je zeer zeker op je gemak en maakt je zelfs aan het lachen. Ik heb me ontspannen gevoeld tijdens de sessies, mede door de prettige sfeer waarin je je begeeft.

Na de eerste darmspoeling moest ik thuis nog veel naar het toilet, maar na de tweede darmspoeling merkte ik al een significant verschil. Gourmetten zonder problemen, frietjes eten zonder problemen, niet meer misselijk. Geweldig! Na vijf behandelingen voel ik me heel goed. Ik heb geen buikpijn meer, kan alles eten wat ik eerst niet meer kon. Ik ben niet meer misselijk en bovenal is mijn ontlasting 180 graden verbeterd.

Ik raad iedereen aan die afgescheept wordt met ‘Prikkelbare Darm Syndroom’ of ‘Spastische darm’ contact op te nemen met Francis. Hoe heerlijk is het om je weer goed te voelen?


Indra Visser

Hartelijk dank, Francis, voor jouw professionele begeleiding bij mijn darmspoelingen!
Ik ben heel blij en dankbaar dat de vele jaren van pijn en ongemak nagenoeg zijn verdwenen.
Mijn gezondheid heeft een enorme ‘boost’ gekregen.
Van HARTE aanbevolen!


Anoniem

Wil hierbij laten weten dat ik deze zomer een darmreiniging heb ondergaan en dat mij dat zeer goed bevallen is. Ik ben lichamelijk en geestelijk opgefrist. Francis is zeer kundig en weet veel en haar praktijk is zeer schoon sfeervol. Ik heb mij geen enkel moment onprettig gevoeld en zou het iedereen aanraden die voornemens is een spoeling te ondergaan.


Ria van Oort

mijn boodschap was nog niet klaar.Na 5 darmspoelingen, waar het echt heftig aan toe ging, ik zei soms tegen Francis, het is of ik weer een kindje krijg, zoveel krampen, maar dan kwam er heel veel ontlasting vrij, dat heeft al heel lang tegen mijn darmwand vastgekleefd gezeten en is nu eindelijk losgekomen, ik ben herboren.
Ik voel me fitter, mijn ademhaling gaat weer goed, als ik een stukje gelopen had, moest ik stoppen want dan had ik bijna geen adem meer, mijn buik is platter, mijn huid ziet er heel erg m ooi uit en de complimenten die ik van vrienden krijg, goh wat zie jij er goed uit. Ik heb al verschillende vriendinnen gezegd ga dit ook doen, maar even die stap maken is nog een beetje moeilijk. Maar ik zal het blijven promoten.
Geweldig. Het zou zoveel problemen oplossen. Ik ben Francis geweldig dankbaar dat zij dit bedrijf ooit gestart heeft en dat ik die advertentie gelezen heb en de stap heb durven nemen. Ik kan nog heel lang doorgaan, maar lieve mensen als u dit leest en u heeft nog steeds getwijfeld, doe het voor uw gezondheid. Ik geniet er elke dag van. En mijn darmen werken prima.

Francis nogmaals bedankt.
Lieve groeten Ria


Ria van Oort

Lieve Francis,
Allereerst voor het nieuwe jaar alle goeds.
Ik wil graag in je gastenboek een berichtje plaatsen omdat ik zo blij, verrast ben, dat ik de stap heb genomen om voor een darmspoeling te kiezen, door je advertentie te lezen in een plaatselijk blad.
Al jaren lang had ik vreselijke last van mijn darmen, er is door doktoren nooit iets ontdekt wat het nu uiteindelijk was. Een poliepje, niet kwaadaardig, maar dat was het uitein delijke probleem helemaal niet. Mijn ontlasting dat was het probleem.


Anoniem

Ook ik ben erg tevreden over de behandelingen door Francis. Ik voel me fitter, mijn huid is beter geworden en mijn buik platter. Ik voel me daadwerkelijk lichter en schoner en mijn stoelgang is aanzienlijk verbeterd. en voor wie nog twijfelt: Ik heb me geen moment onprettig gevoeld tijdens de behandeling.


Bianca

Lieve Francis,

Bedankt……….
Ik voel me weer fit en vrolijk de hele dag en ja mijn buik is echt een stuk platter!!!!! Een aanrader voor iedereen met bijna elk probleem!!!!
Maak gauw weer een afspraak.

groetjes Bianca


Martina

Beste lezers.
Graag wil ik mijn ervaring met darmspoelingen met jullie delen.
Ik had al maanden last van bacteriele ontstekingen aan de dieper gelegen weefsels van de dikke darm. Ik gebruikte hier medicijnen voor.
Dankzij de darmspoelingen bij Francis ben ik geheel genezen hiervan.
Ook mijn ervaring met Chlorella zijn zeer positief. Ik was jaren lang moe, moe, moe. Dit algje(op aanraden van Francis) heeft bij mij wonderen verricht. Ik leef weer, heb weer energie en functioneer weer normaal.
Met dank aan Francis!

Met vriendelijke groet,

Martina


Aniet

Ha Francis, wat een super bedrijf heb je toch zeg!! Geweldig!! Je doet het fantastisch en wat een positieve berichten allemaal, je staat zelfs als starter van de week in de Telegraaf! Ben TROTS op je!! Ik kom in november hoorrrrr. X Aniet


 
Anne Marie

Ik had na een antibioticum ivm long ontsteking 2007 een darmparasiet tot 2011 die de overhand kreeg en elk gegeten broodje of aardappel: lees suiker omzette in enorm veel lucht. Effect geen (huis)arts of ziekenhuis had hier een antwoord op. Een probaat middel tegen de parasiet.
Ik kreeg de sticker spastische darm patiënt en zou mijn dieet helemaal moeten aanpassen.
M.b.v nagelkruid en een aantal darmspoelingen met warm / koud water was ik vrij van de parasiet en kan weer alles eten.
Ik kan het iedereen aanbevelen⚖


Manuela

Afgelopen donderdag een heerlijke massage gehad bij Francis.
Ze heeft een prachtige praktijk, en de sfeer is erg aangenaam. Francis is erg zorgvuldig, en ik voelde me bij haar erg op mijn gemak. Ik ben blij dat ik gebruik heb gemaakt van de leuke aanbieding en kan het iedereen aanraden.


 
Ans en Wim

Vandaag de laatste darmspoeling gehad. Het betekende ook de laatste dag van de innerlife detoxkuur. Echt een aanrader. We voelen ons fitter, wat kilootjes lichter, een ander eetpatroon etc, etc,
We hebben het ervaren als een hele prettige ‘kuur’. Geen moment van trek tijdens de 15 daagse kuur.

Een echte aanrader is de Nutribullit die we bij Francis gekocht hebben. In een handomdraai een heerlijke smoothie van fruit en groenten.
Francis dankjewel voor de goede zorgen.

ps wat heb jij een mooie praktijkruimte.


 
 
Sporthart Sport & Organisatie Adviesbureau

Sporthart Sport & Organisatie Adviesbureau wenst Francis van Dijk veel succes met haar praktijk en pas verworven ondernemerschap! Van harte gefeliciteerd.


Janine Papen

Hey Francis. Ik zag het krantenberichtje, zakelijk bekeken. Wat leuk om wat van je te zien. Een eigen praktijk, wat goed zeg!!
Weet je nog, lang geleden dat wij de NEI opleiding hebben gedaan bij de AVN? Ik ben heel benieuwd hoe het met je gaat en het lijkt me gezellig om een keertje bij te kletsen. Ik woon tegenwoordig in Arnhem!
Hoor ik van je?
Lieve groetjes, Janine Papen


Angela

Hallo Francis,
Ik ben begonnen met de voorbereidingen voor de spoeling. Het is even nadenken bij wat ik eet, maar het lukt goed. Ben benieuwd hoe ik de spoeling ga vinden.
Groetjes Angela


Anja

Hoi Francis! Sorry dat ik ‘t gemist heb, was iets te laat met reageren op je smsje… Sorrysorrysorry. Maar ik ben wél erg benieuwd, en ik heb je weer nodig (‘t is weer zover….) dus ik kom binnenkort even langs. Groetjes, Anja


Karin

Hey lieve Frannie… Super!! Echt gaaf! Wil je alvast heel veel succes wensen met je ” EINDELIJK IETS VOOR JEZELF!!” Gefeliciteerd! Liefs Karin


Simone en Sander

Hey Francis

De massage was erg lekker en ontspannend.

Groetjes

Simone en Sander


Robert van Droffelaar

Beste Francis,
Veel succes met deze prachtige locatie.
Ik kom zeker een keer kijken.
Robert van Droffelaar


Sandra

Hey Francis,
De massage was lekker ontspannend! De ruimte zag er, zelfs nu nog niet alles klaar is, goed uit.
Veel succes!
Sandra


XR

Hey Francis,

Dit ziet er al heel serieus echt uit.
Succes!
XR


Marilly

Hallo Frannie,
Hele leuke site heb je gemaakt.
Ziet er erg overzichtelijk en netjes uit.
Heb je de massagetafel al uitgeprobeerd:-)
We wensen je heel veel succes met jouw zaakje..
Groetjes Marilly.


Inkie

Hey Frannie!

Leuke site! Je bent goed bezig. Ben trots op je.

Liefs Inkie