TECA Switching – the standing work-out!

Heb jij geen zin om urenlang te trainen in een overvolle fitnesszaal? Maar wel zin in een leuke, begeleide, korte fitness work-out in een huiselijk sfeer? Start dan nu met Switching!

Wat is Switching?

Switching is een korte, effectieve, functionele, zeer toegankelijke, leuke, staande fitness work-out.

Doel & resultaat

Het doel van Switching is op een leuke, natuurlijke, effectieve manier het verbeteren van spierkracht, uithoudingsvermogen, vitaliteit en hormoonhuishouding. Wie zijn spieren traint verhoogt ook zijn vetverbranding (in rust). Resultaat? Een strakker, slanker en sterker lijf! Zeker naarmate je ouder wordt neemt spiermassa af en is krachttraining een must! Alleen maar gericht zijn op vetverlies is dus eigenlijk te kort door de bocht. Wie zijn spieren traint, verliest automatisch meer vet en krijgt meer spiermassa. Vergeet daarnaast ook niet het positieve effect van krachttraining op je geest! Feel good!

10 Toestellen

Het circuit bestaat uit 10 fitnesstoestellen die er mooi en vrolijk uit zien, TECA is van Italiaanse design, je ziet de aandacht voor de uitstraling van de toestellen! Wat ook opvalt en fijn is, men loopt heel gemakkelijk in/voor het toestel en begint! Alleen even ’t gewicht aanpassen aan je eigen niveau en hup beginnen maar! Geen gedoe met instellen/aanpassen van toestellen dus!

Teca Switching – ‘the standing innovation’

Alle fitnessoefeningen worden staand uitgevoerd. Dit is een meer natuurlijke houding van trainen en beter voor je hele ‘çore’. Dit ‘staande trainen’ is echt een verademing. Het passieve zitten op klassieke fitnesstoestellen in de huidige sportscholen, maakt van het fitnessen vaak een saaie, passieve bezigheid. Ook de structuur in het circuit, is fijn. De Switching toestellen zijn genummerd van 1 tot 10, zo werk je het circuit heel simpel af. Je bent niet langer aan het zoeken welke toestel je nu weer moet doen en of die dan wel uberhaupt vrij is.

Spiergroepen

De toestellen zijn zo ontworpen dat men met maar 10 oefeningen alle belangrijke spiergroepen traint, te weten: Borst-, rug-, schouder-, been-, bil-, arm- en buikspieren. Op de toestellen kan men van heel licht naar heel zwaar trainen. Dit maakt het circuit toegankelijk voor iedereen, van jong tot oud, van beginner tot gevorderde. In maar een half uur kan men 3 rondes maken door het circuit. Het aantal herhalingen per toestel ligt gemiddeld tussen de 10-25, of bv een halve tot een hele minuut per toestel en daarna switcht men door naar het volgende toestel. Door redelijk snel te switchen blijft de hartslag hoog en traint men ook het cardiovasculaire systeem van het lichaam. Belangrijk is je lijf (spieren) uit te dagen en bv steeds iets meer gewicht of iets meer herhalingen te doen.

In kleine groepjes, alleen of met zijn twee (pt)

Switching doe je alleen of met meerdere mensen tegelijk (max 10). Personal training alleen of met 2 mensen tegelijk is ook mogelijk, vraag naar de voorwaarden. Switching is een leuke manier van samen fitnessen vandaar de slogan van TECA ‘move together’. En ik zou zeggen ‘and feel better!’

Interesse? – Gratis proefles

Heb jij interesse gekregen na het lezen van deze informatie en zou jij het circuit gratis en vrijblijvend een x uit willen proberen om te kijken of dit wat voor je is? En daarna wellicht te starten? Dat kan! Stuur een e-mail naar info@detoxandmore.nl, of bel 0316 785075 of 06 18643023. Voor prijzen klik hier.

Openingstijden

Huidige tijden voor Switching: Elke werkdag 9.00-11.00 uur, maandag- en woensdag van 18.30 uur tot 20.15 uur. Tijden kunnen in toekomst worden aangepast afhankelijk van de behoefte van de klant en de drukte. Geef uw persoonlijke voorkeur aan, wie weet kunnen we daar rekening mee houden.

Groetjes Francis van Dijk