Hoge darmspoeling – Colonhydrotherapie

Prijzen per 9 september 2021

Intakegesprek                  €25,- 

1 Darmspoeling               €99,-

3 Darmspoelingen           €285,-* in 1 week (€12,- korting)

4 Darmspoelingen           €375,-* in 1 maand (€21,- korting)

6 Darmspoelingen           €540,-* in 2 maanden (€54,- korting)

Leverreinigingspakket, voor 4 x leverreiniging, doe 1 darmspoeling voor en 1 darmspoeling na uw lever- en galblaasreiniging van Andreas Moritz:

8 Darmspoelingen            €693,-* in 6 maanden (€99,- korting)

* U krijgt korting bij een serie hoge darmspoelingen, die binnen een bepaalde tijd wordt voldaan. U kunt per x betalen en de korting wordt bij de laatste behandeling verrekend. Prijzen zijn exclusief kosten intakegesprek. Er kan gepind worden in de praktijk. Behandelingen vallen onder alternatieve geneeswijzen. Vergoedingen via uw zorgverzekeraar zijn mogelijk. Kijk op: vergoedingen voor meer info.


Vacustepkuur
‘De vetverbrander voor benen, billen en buik’!

Vacustepkuur van 20x ( 1/2 uur) Vacusteppen van €225,- voor €199,-.
Sport & WellnessKuur : 10x Vacusteppen + 5x sauna van €169,- voor €139,-!
Vervolgkuur (na startkuur) 20x €194,- of 10x €97,-
Losse Vacusteptraining van 1/2 uur €12,50
Maak nu een afspraak voor een GRATIS PROEFLES!


Infrarood sauna

1x infrarood sauna 20-25 minuten €12,-
5x infrarood sauna 20-25 minuten €55,-
10x infrarood sauna 20-25 minuten €95,-


Professionele lichttherapie

Lichttherapie: €12,50 los (30 minuten). Kuur van een week/5x  €59,-


Isagenix programma voor gewichtsverlies en prestatieverbetering

Fantastisch detox- en voedingsprogramma! Transformeer je levensstijl en lijf en meer! 30 Dagen complete programma’s. Keuze uit: Basispakket, premiumpakket of ultiem pakket. Ook losse producten, of zelf samenstellen pakket mogelijk. Schrijf je gratis in bij Isagenix en ontvang 25-30% korting op een pakket of losse producten.

Zo betaal je i.p.v. €385,- maar €274,- / €289,- voor een basispakket

Zo betaal je i.p.v. €464,- maar €330,- / 348,- voor een premiumpakket 

Deze complete 30 dagen programma’s heb een niet goed geld terug garantie! Voor meer info over de programma’s en prijzen, neem contact op met Detox & More.


Detoxkuren

Quick detox €297,- nu €285,-

3 hoge darmspoelingen in 1 week. Exclusief intakegesprek. Snel weer schone darmen! Goed te combineren met een sapvastenweek

Combikuur €466,- nu €439,-

De beste detox die er is! Want je combineert de 16 daagse detoxkuur met 3 hoge darmspoelingen in de praktijk! Hiermee reinig je dunne en dikke darm en het hele lichaam. Wil je ook nog wat kilootjes kwijt? Dan is dit de kuur voor jou! Gezond eten, sapjes en smoothies drinken, supplementen, kruiden en vezels, darmspoelingen. Dit is echt een boost voor je gezondheid. En zie wat een rommel er uit je darmen komt! In 16 dagen kun je tussen 3-6 kilo kwijt raken! Wat zit er in de Combikuur? Intakegesprek, uitleg kuur, persoonlijke begeleiding, de 16 daagse detoxkuur met darmreinigende en voedende producten (inclusief boekjes met uitleg ) + 3 hoge darmspoelingen in de praktijk.

Milde detoxkuur €149,-

De mild vastenkuur van 9 dagen is voor mensen die wel willen detoxen maar niet willen sapvasten. Het pakket is inclusief supplementen die de darm en het lichaam schoonmaken en voeden. Inclusief een mooi boekje met heel veel nuttige info en voedingsplan per dag, zodat je precies weet wat je mag eten. Binnen 9 dagen weer lekker gezond,  fit, slanker, een plattere buik, een verbeterde stoelgang, een mooiere huid etc. Een lekkere boost! Zie webshop of koop in praktijk.

Detoxkuur met klysma €184,-

16 Daagse detoxkuur voor thuis. Fantastische kuur om je darmen en lichaam te reinigen. Pakket met producten. Inclusief boekjes, klysma en klysmavulling. Gezondheid verbeteren van binnenuit en afvallen (3 – 6 kilo)! Zie webshop of koop in praktijk.

Detoxkuur zonder klysma €144,- 

16 daagse detoxkuur voor thuis. Fantastische kuur om je darmen en lichaam te reinigen en wat gewicht kwijt te raken. Heel pakket aan producten. Inclusief boekjes, geen klysma. Gezondheid verbeteren van binnenuit en afvallen (3-6 kilo)! Zie webshop of koop in praktijk


Parasietenkuur Dr Clark €50,-

17 daagse kuur (tot 40 dgn onderhoud)
Zwarte walnoot, alsem, kruidnagel
Dood parasieten en schimmels in de darm. Te koop in webshop/praktijk


Leverkuur Dr Clark/Moritz €30,-

Inhoud: Bitterzout en ornithine
Incl. beschrijving van de dag
Reinig uw lever en galblaas met deze kuur! Te koop in webshop/praktijk


Nierenkuur Dr Clark €75,-

Uitgebreide 3 weken kuur
Incl. beschrijving
Reinig uw nieren! Te koop in webshop/praktijk


Ontspanningsmassage €30,- 

Voor een ½ uur ontspanningsmassage (rug, schouders, nek). Aanrader! Massage (1/2 uur) & infrarood sauna (25 min.) aansluitend. Van €42,50 voor €37,- 


Detox uw huis!!!

HF Stralingsonderzoek huis  €125 nu €99,-

Meting en advies (1-1,5 uur).Met deze meting ontmaskeren we alle hoogfrequente bronnen te weten zendmasten, DECT telefoon, WIFI (van buren) etc. Binnen 30 km van Didam, geen reiskosten. Meetspecialist: Francis van Dijk

Stralingsonderzoek huis uitgebreid  €390,- (indicatie)

Meting en advies (1,5- 3 uur). Alle velden worden gemeten: Hoogfrequent, laagfrequent, magneetvelden, wisselvelden etc. Meetspecialist: Marcel van Reijt www.emstraling.nl

De detoxkuur met of zonder klysma, de leverkuur, parasietenkuur en nierenkuur zijn te bestellen in de webshop. Uiteraard is het een toegevoegde waarde om deze kuren te combineren met hoge darmspoelingen.