Ervaring
Ik kwam in 2007 te wonen en te werken aan de Oude Velperweg te Arnhem. Altijd gezegend was met een goede gezondheid, kreeg ik toch al vrij snel vage klachten. Waaronder moeheid, druk op het hoofd, slaapproblemen en zelfs spontane bloedneuzen! Ik dacht hier klopt iets niet! Maar wat? Jaren was ik aan het zoeken. Totdat ik na 4 jaar dacht, nu ben ik het zat, wat is er aan de hand? In 2011 kwam ik er achter dat ik last had van STRALING!!!! van o.a. zendmasten, maar liefst 9 binnen 200 meter! Ik kwam erachter dat de DECT en WIFI van de bovenbuurvrouw door het houten plafond straalde pal op mijn werkplek, waar ik veel zat en dus op mijn hoofd, dat verklaarde later dat drukkende gevoel op mijn hoofd! Ik had zelf een DECT telefoon maar had geen idee, dacht dat ik met de tijd mee ging!
Advies
Ik zou iedereen willen aanraden haal de DECT: draadloze huistelefoon onmiddellijk uit je huis!!! Dit is hetzelfde als een zendmast in je huis! Het basisstation straalt continu en geeft een veld van wel 300 meter. Heel ongezond! Er bestaan DECT telefoons met een ECO PLUS MODUS, wellicht zit die al op uw telefoon, ga naar instellingen op ue telefoon, de meeste gigaset telefoons hebben dat! Zoniet, koop een nieuwe telefoon met deze ECO MODUS PLUS ecomodepluserop!  Of neem weer een ouderwetse telefoon met draad.
Mobiel bellen
Voor wat betreft mobiel bellen, kijk uit! Er zijn steeds meer gevallen van (jonge) mensen die door langdurig, mobiel bellen een tumor hebben gekregen! Dit wordt je niet verteld bij de aanschaf van een mobiele telefoon, of wel? Houdt de mobiele telefoon niet tegen het oor, koop een speciaal stralingsvrij oortje verkrijgbaar bij mij in de praktijk. Of gebruik de luidspreker stand op uw telefoon. Draag nooit uw telefoon op de zelfde plek. Vrouwen in hun bh en mannen in hun broekzak. Zet ’s nachts uw mobiel uit of op vliegtuigstand. Leg niet de mobiel onder uw kussen of op uw nachtkastje!
WIFI
Er is helaas overal WIFI, ideaal…overal internetten? Echter een bron van ongezonde straling! In sommige landen is WIFI verboden op scholen, omdat heel veel kinderen onwel of ziek werden van de WIFI. Kinderen zijn veel gevoeliger dan volwassenen, met name de schedel is dunner, dus straling dringt veel dieper door bij kinderen. Stralingsbronnen van buiten af die erg schadelijk zijn: UMTS en GSM masten, met name de steden staan er vol mee. Wilt u weten of er zendmasten vlakbij uw huis staan?

Klachten

De meest voorkomende klachten door straling zijn:
 • Moeheid
 • Slapeloosheid
 • Onrust
 • Hoofdpijn& migraine
 • Nekpijn
 • Duizelingen
 • Spontane bloedneuzen
 • Hartkloppingen
 • Gespannenheid
 • Depressie
 • Boosheid en woede-uitbarstingen
Beste mensen mijn intentie is dat u zich bewust wordt van de gevaren van het tijdperk waar we in leven. U heeft recht op een goed en gezond leven! Blijf zelf denken en luister naar uw gevoel. Houdt u zelf zuiver, uw lichaam door uw voeding (en darmreiniging), uw geest door positieve gedachten en gevoelens. En natuurlijk uw huis, laat het een plek zijn waar u zich echt thuis voelt en waar er rust heerst en waar u tot u zelf komt, zeker in deze hectische wereld om u heen. Zoek opnieuw de verbinding, want we leven in een draadloze wereld…
Huisonderzoek (meten =weten)
Wilt u weten hoeveel straling er in uw huis is? Laat dan een stralingsmeting uitvoeren. Neem contact op met mij, Francis van Dijk 0316 78505.
Gezonde groet
Francis van Dijk