Vergoedingen 2017

Detox & More is aangesloten bij de NOAG en VIV en dat houdt in dat je in aanmerking kan komen voor vergoedingen vanuit het aanvullende pakket, net als voorgaande jaren, maar let op!

Nieuwe ‘PLATO norm’ vanaf 1 januari 2017

Per 1 januari 2017 geldt er een nieuwe norm voor therapeuten in de alternatieve geneeskunde. Een eis die door enkele zorgverzekeraars is gesteld (Menzis, Achmea, ONVZ, CZ, VGZ). Die norm houdt in dat therapeuten zich opnieuw moeten laten scholen voor medische basiskennis op HBO niveau, nu volgens PLATO norm, ook al heb je dat allang gehad! Het spijt me maar ik vertik het om hier aan mee te doen. Ben inmiddels 9 jaar therapeut en wordt al jaren vergoed, om nu opnieuw de schoolbanken in te gaan en tijd, energie en kosten te gaan maken, voor kennis die ik al heb en diploma’s de ik allang heb gehaald? Daar pas ik voor.

Wil jij wel voor vergoedingen in aanmerking blijven komen voor de behandelingen bij Detox & More? Check dan de voorwaarden van je zorgverzekeraar. Zoals gezegd mijn beroepsverenigingen zijn NOAG en VIV. Kijk of 1 van die beroepsgroepen er bij staat en of ze dus NIET met de Plato norm werken.

Zodra het voor mij duidelijk is welke zorgvezekeraar WEL en NIET met de Plato norm werkt, zal ik dat vermelden op de site.

Succes met het kiezen van een passende zorgverzekeraar!

Voor meer info over prijzen en vergoedingen, kijk verder op de website.

https://detoxandmore.nl/prijzen/vergoedingen

Heb je vragen? Je mag me altijd bellen 0316 785075 (of ik het antwoord weet, is een tweede ;))

Gezonde groet,

Francis van Dijk