Jahaaah!!!! Ik heb altijd dit circuit willen hebben en nu staat die dan!!! Sneller dan ik dacht! 10 fantastisch, mooie fitnesstoestellen uit Italie, een compleet circuit. Dit circuit is uniek, omdat je alles staand doet en binnen een half uur klaar bent. Hou op met het zitten op die fitnesstoestellen, daar wordt je zo passief van! In een half uur heb je nu een super goede work-out gedaan en alle belangrijke spiergroepen aangepakt. Hier een impressie (video). Het liefst doe je minimaal 2 a 3 x per week een half uur (3 rondes). Wat ga je merken? Je lijf wordt strakker en sterker. Je verliest centimeters. Je krijgt een betere vetverbranding. Je spieren worden meer en sterker. En dus ook je verbranding in rust hoger. Je vet vermindert. Je hormoonhuishouding verbetert. En voel je goed!!! Voor vrouwen die NIET van de sportschool hou(d)en is de dit de perfecte work-out! Voor jong en oud! Je zal je niet verloren voelen zoals in de sportschool, je wordt begeleid en je weet precies wat je moet doen!

Heb je interesse? Meld je aan voor een GRATIS en VRIJBLIJVENDE proefles en start daarna direct met een strippenkaart van 5 of 10 x. Voor prijzen klik hier. Abonnementen zijn nog in de maak. Voor vragen, informatie mag je me bellen of mailen. Tel 0316 785075 06 18643023 of info@detoxandmore.nl

Openingstijden voor Switching en Vacustep zijn elke werkdag van 9.00-11.00 uur en maandag en woensdagavond van 18.30 uur tot 20.15 uur. Alles op afspraak.