HEEFT U EEN HUISTELEFOON (DECT) ?

LEES DAN DIT…(helemaal tot het einde, want na ’t slechte nieuws, komt het goede nieuws)

Wist u dat een huistelefoon (DECT-> draadloos) even hard straalt als een zendmast? Dat straling van een huistelefoon (DECT) overal doorheen gaat? Dat het basismodem onnodig 24 uur per dag straalt? Dag en nacht, ook al doet u helemaal niks? En de telefoon(hoorn) ook gaat stralen als u belt? En wist u dat deze straling zeer ongezond is? Dezelfde straling als van een magnetron? En dat dit leidt tot: Moeheid, lusteloosheid, depressie, apathie, boosheid, irritatie, agressie, hoofdpijn, slapeloosheid, duizelingen, hartkloppingen, oorsuizen, bloedneuzen, huidklachten???

Wat kunt u doen?
Een telefoon aan draad is nog steeds het beste.Maar misschien zit er een ECO MODUS+ op uw huistelefoon, stel die in (bij instellingen) en de telefoon straalt dan alleen wanneer u daadwerkelijk belt. Daarnaast verbruikt deze stand minder energie, dus ook nog eens goed voor uw portemonnee! Tegenwoordig zijn de meeste telefoons van GIGASET voorzien van de ECO MODUS+. Zelfs bij de mediamarkt kunt u deze kopen vanaf ongeveer 20 euro.

En anders gebruikt u de oude huistelefoon (bijna) niet? Pleurt A.U.B. dat ding weg! Of…verbrand hem symbolisch! Of geef hem ‘als cadeau’ aan uw ergste vijand! (dat laatste is een grapje).

Voor meer informatie of metingen kunt u altijd contact opnemen met mij Francis van Dijk, Detox & More.

Afbeelding die bijgevoegd is, is van een boom die doodgaat, door de zendmast die er vlakbij staat. Er komt geen blad meer aan de boom. Inmiddels is de boom verwijdert. Trek uw conclusie, de natuur liegt niet.