Heb jij geen zin om urenlang in een ongezellige fitnessruimte te trainen? Maar zou je wel krachttraining willen doen? Dan is switching iets voor jou!

Switching is een korte (1/2 uur), effectieve, functionele, zeer toegankelijke, leuke, staande fitness work-out. Het doel van Switching is op een leuke, natuurlijke, effectieve manier het verbeteren van spierkracht, uithoudingsvermogen, vitaliteit en hormoonhuishouding. Wie zijn spieren traint verhoogt ook zijn vetverbranding (in rust). Resultaat? Een strakker, slanker en sterker lijf! Zeker naarmate je ouder wordt neemt spiermassa af en is krachttraining een must! Alleen maar gericht zijn op vetverlies is dus eigenlijk te kort door de bocht. Wie zijn spieren traint, verliest automatisch meer vet en krijgt meer spiermassa. Vergeet daarnaast ook niet het positieve effect van krachttraining op je geest! Feel good! De reacties zijn super! Vrijwel iedereen die het een x uitprobeert is om! De meeste mensen voelen hoe goed het hun doet om de spieren zo te trainen en uit te dagen. En dat zelfs maar een half uur trainen een voldaan gevoel geeft en lekker veel powerrrr!

Interesse? – Gratis proefles

Heb jij interesse gekregen na het lezen van deze informatie en zou jij het circuit gratis en vrijblijvend een x uit willen proberen om te kijken of dit wat voor je is? En daarna wellicht te starten? Dat kan! Stuur een e-mail naar info@detoxandmore.nl, of bel 0316 785075 of 06 18643023. Je kunt een strippenkaart nemen of een abonnement.  Voor prijzen klik hier.

Openingstijden

Huidige tijden voor Switching: Elke werkdag 9.00-11.00 uur, maandag- en woensdag van 18.30 uur tot 20.15 uur. Tijden kunnen in toekomst worden aangepast afhankelijk van de behoefte van de klant en de drukte. Geef uw persoonlijke voorkeur aan, wie weet kunnen we daar rekening mee houden.

Groetjes Francis van Dijk