“Wordt het niet eens tijd om uw gal te spuwen?”

Leverreiniging volgens Andreas Moritz en Dr. Clark.leverkuur

Naast darmreiniging is de lever- en galblaaszuivering een geweldige manier om uw gezondheid te verbeteren! Deze reiniging kunt u gemakkelijk thuis uit voeren. Wel is het aan te raden deze te combineren met hoge darmspoelingen in de praktijk.

De leverkuur kunt u bestellen via onze webshop of kopen in de praktijk. Maak daarnaast een afspraak voor 1 of meerdere hoge darmspoelingen vooraf, om uw darm goed schoon te krijgen en 1 hoge darmspoeling achteraf, om z.s.m. alle steentjes en gifstoffen kwijt te raken.

Hoe werkt het?

Nogmaals,  zorg eerst middels hoge darmspoelingen dat uw darm schoon is, alvorens de leverreiniging te doen. Zo zorgt u ervoor dat de zuivering goed verloopt, u niet misselijk wordt en de steentjes goed weg kunnen. De leverkuur begint met 6 dagen voorbereiden met een liter appelsap per dag, naast je dagelijkse voeding.  Na 6 dagen voorbereiden volgt de daadwerkelijke leverzuivering. Op dag 6 eet u niet meer na 14 uur in de middag tot de volgende ochtend 10 uur. Om 18 uur en 20 uur drinkt men een glas water met bitterzout en om 22 uur drinkt u het mengsel met olijfolie en grapefruitsap. Daarna gaat u slapen. De volgende dag moet u meerdere malen naar het toilet om steentjes los te laten. Binnen 3 dagen doet u dan een hoge darmspoeling zodat alle steentjes en gifstoffen snel uit uw darm en lichaam weg zijn.

Klik hier voor de uitgebreide uitleg van de leverreiniging.

Leverkuur kopen

De benodigdheden voor de kuur zijn appelsap/appelzuur, grapefruits en extra vierge olijfolie. Bitterzout, ornithine en de beschrijving van de kuur (30 euro) kunt u bestellen in onze webshop. De volledige beschrijving van die dag (A4tje) vindt u bij de leverkuur.

De gal- en leverzuivering zorgt ervoor dat u galstenen kwijt raakt uit uw gal/lever. Heel veel mensen zijn zich niet bewust dat ze rondlopen met volle darmen en /of een half verstopte lever/galblaas! Waardoor ze niet goed ontgiften met als gevolg teveel toxinen/afvalstoffen in het lichaam. Dit leidt tot allerlei klachten en ziekten! Reinigt men de darm/lever dan is het effect dat uw darm, lever, galblaas weer beter zijn werk kan doen. Dus, betere ontgifting van het lichaam! Op emotioneel, energetisch niveau, kan er (oude)boosheid, frustratie loskomen. Letterlijk gal spuwen zeg maar! Door darm- en leverreiniging verbetert u dus uw fysieke en geestelijke gezondheid! Het boek van Andreas Moritz ‘De ongelofelijke lever- en galblaaszuivering’ is een aanrader als u uitgebreide informatie wilt lezen over deze bijzondere zuivering! Het boek is ook te koop in de praktijk en webshop. Advies: Voor optimaal resultaat de leverkuur herhalen (tussen 3 – 8 weken), totdat er geen stenen/steentjes meer komen.

Indicaties voor leverreiniging zijn o.a.:

 • Hoofdpijn
 • Migraine
 • Moeheid
 • Obstipatie
 • Huidklachten
 • Verhoogde leverwaarden
 • Galstenen of vermoeden
 • Vettige ontlasting
 • Boosheid
 • Woede
 • Depressie

De lever is een heel belangrijk orgaan voor levensenergie en levensvreugde…

Dus heb uw lever (leven) lief!