30 Dagen programma met een niet goed geld terug garantie!

Wil jij beter in je vel komen, gewicht (vetmassa) verliezen, spiermassa opbouwen, energie, kracht, zelfvertrouwen, plezier, geluk ervaren? Wil je van die buik af? Wil je minder stress? Wil je het beste uit je zelf halen? Wil je sportprestaties verbeteren? Wil je uit een negatieve spiraal komen? Een betere relatie met voeding krijgen? Dat kan allemaal!  Isagenix bied complete 30 dagen voedings- en detoxprogramma’s aan, welke je zo vaak je wilt kun herhalen, voor blijvend gewichtsverlies en prestatie- en energieverbetering. Ook het gebruik/bestellen van losse producten is natuurlijk mogelijk. De 30 daagse kuren hebben ook nog eens een niet goed geld terug garantie!

Shakedagen en detoxdagen 

Ontgiften en voeden op celniveau, dat is wat de producten van Isagenix doen. Shakedagen en detoxdagen wissel je af. 6 Shakedagen per week en 1 detoxdag per week. Gemiddeld val je tussen 1/2e – 1 hele kilo per week af. Wat je tot je neemt is een combinatie van goede, gezonde voeding die je zelf in huis haalt met hoogwaardige, zuivere, biologische producten van Isagenix. Als je kiest voor een 30 dagen kuur, krijg je een compleet pakket thuis gestuurd met producten, kuuruitleg in boekvorm en zelfs een centimeter om je maten bij te houden en er is een app waarin je alles kan bijhouden en heel veel info staat!

Isabody Challenge

Ook zeker een aanrader en een stok achter de deur is de Isabody Challenge. Met dat je start met de 30 dagen kuur meld je je aan via de app voor de Isabody Challenge. Je hoeft alleen wat voor foto’s te maken en je gewicht op te geven en na 16 weken doe je dit weer. Rond je dit af dan krijg je sowieso gratis producten t.w.v. €165,-. Maar is jou transformatie helemaal super?!?! Dan kun je zelfs geldprijzen winnen! 

Wat houdt het 30 dagen programma in? Bekijk hier de video’s

Voor uitleg van het programma volgen hier 2 korte video’s: Je doet 6 shakedagen per week, bekijk hier de video en 1 detoxdag per week, bekijk hier de video. Je combineert in feite je eigen voeding met de producten van Isagenix. Je vervangt op de shakedagen 2 maaltijden en in de avond eet je een normale gezonde maaltijd. Tussendoortjes neem je ook. Je mag alles, koolhydraten en af  toe uit eten en af toe een wijntje. Maar je houd je wel aan het programma. Je zal zien dat je als vanzelf gezonder gaat eten en leven!! En je voelt je lichaam veranderen. Ik zie zo goed hoe mensen weer een plattere  buik en smaller taille krijgen! En al die andere positieve effecten!!! En natuurlijk weet ik dit ook allemaal ook door mijn eigen ervaring met Isagenix ;).

Contact/info

Wil je meer uitleg over het programma en wil je weten wat de kosten zijn? Plan een gratis en vrijblijvende afspraak met mij in. Je kan kiezen uit verschillende pakketten met verschillende prijzen! Hieronder nog wat leuke en inspirerende video’s! Stuur een e-mail naar info@detoxandmore.nl.

Hieronder een prachtige video van Isagenix

Hieronder een inspirerende video van Lori, hoe zij haar leven en levensstijl totaal veranderde door Isagenix.

Hieronder een video over de Isabody Challenge. Een 16 weekse challenge, super fijn om je doelen te behalen (gewichtsverlies en prestatieverbetering) en je wordt sowieso beloond door Isagenix! Ontvang producten ter waarde van €165,-! En een Isagenix t-shirt! En verander je lijf en leven voorgoed!

Hieronder een uitzonderlijke transformatie van Sally, ook wel ‘Sally’s shrinking’ genoemd door haar omgeving ;).

Hieronder een voor en na fotoserie van Sally, niet normaal! Wat voeding (en sport) kan doen!