Wil jij beter in je vel komen, gewicht (vetmassa) verliezen, spiermassa opbouwen, energie, kracht, zelfvertrouwen, plezier, geluk ervaren? Wil je van die buik af? Wil je minder stress? Wil je het beste uit je zelf halen? Wil je sportprestaties verbeteren? Wil je uit een negatieve spiraal komen? Een betere relatie met voeding krijgen? Dat kan allemaal!

Isagenix bied complete 30 dagen programma’s aan, welke je zo vaak je wilt kun herhalen, voor blijvend gewichtsverlies en prestatie- en energieverbetering. Ontgiften en voeden op celniveau, dat is wat de producten van Isagenix doen. Een combinatie van goede, gezonde voeding met hoogwaardige, zuivere, biologische producten van Isagenix. Dit zit zo mooi in elkaar, het zet echt een transformatie op gang.

Voor meer informatie neem contact met me op. Ik kan je een e-mail sturen met meer informatie, je mag ook langskomen in de praktijk voor uitleg.

Hieronder een prachtige video van Isagenix

Hieronder een inspirerende video van Lori, hoe zij haar leven en levensstijl totaal veranderde door Isagenix.

Hieronder een video over de Isabody Challenge. Een 16 weekse challenge, super fijn om je doelen te behalen (gewichtsverlies en prestatieverbetering) en je wordt sowieso beloond door Isagenix! Ontvang producten ter waarde van €165,-! En een Isagenix t-shirt! En verander je lijf en leven voorgoed!

Hieronder een uitzonderlijke transformatie van Sally, ook wel ‘Sally’s shrinking’ genoemd door haar omgeving ;).

Hieronder een voor en na fotoserie van Sally, niet normaal! Wat voeding (en sport) kan doen!