Beste mensen ik word steeds enthousiaster over de programma’s, de producten, de visie, de intentie, de zuiverheid en integriteit van Isagenix. En zie de nieuwe ‘look & feel’ van Isagenix, super mooi!

Ik ben zelf sinds november 2019 bezig met het gebruik van de producten en wat een prachtige transformatie (fysiek & geestelijk) maak ik door.

En dat gun ik jou ook..Wil jij beter in je vel komen, gewicht (vetmassa) verliezen, spiermassa opbouwen, rust, welzijn, energie, kracht, zelfvertrouwen, plezier, geluk ervaren? Wil je het beste uit je zelf halen? Wil je sportprestaties verbeteren? Wil je uit een negatieve spiraal komen? Een betere relatie met voeding krijgen? Dat kan allemaal! Isagenix bied een compleet detox- en voedingsprogramma aan voor de langere termijn. Ontgiften en voeden op celniveau. Dit zit zo mooi in elkaar, het zet echt een transformatie op gang. Voor meer informatie neem contact met me op. Ik kan je een e-mail sturen met meer informatie, je mag ook langskomen in de praktijk voor uitleg.

Zie hier een inspirerende video…https://www.youtube.com/watch?v=pbNCPJkJYSo&t=8s

En hier nog een inspirerende video…https://www.youtube.com/watch?v=c7J7ZG7-q5Q

Groetjes Francis van Dijk