Word jij ambassadeur van Detox & More?

‘Ambassadeur: Zij zijn het visitekaartje van uw bedrijf, ze vertellen met plezier en trots over uw bedrijf en helpen uw doelen te realiseren’

Vind jij het net als ik leuk mensen bewuster, gezonder en blijer te maken?
Jouw verhaal is gezondheid en geld waard! Word ambassadeur!

Als cliënt van Detox & More weet jij als geen ander hoe belangrijk schone en gezonde darmen zijn voor een gezond en fit leven. Je hebt kunnen ervaren hoe het is om hoge darmspoelingen te doen. Je hebt wellicht een detoxkuur of leverkuur gedaan. Wellicht gebruik je nu supplementen naast je voeding en heeft dit een positief effect op je. Wellicht heb ik je kunnen informeren over straling en is je huis een gezondere plek geworden. Wellicht had je darmproblemen en nu niet meer, of was je moe en voel je je weer fit, of had je overgewicht en zit je nu op je perfecte gewicht. Dan is mijn missie voor jou geslaagd! Maar is het niet geweldig dat je met jouw verhaal ook weer anderen kunt helpen gezond, fit en blij te worden?

Jouw kennis en ervaring is geld waard! 
“Spread the good news”
Denk eens na, hoeveel mensen ken jij niet met gezondheidsproblemen? Zou je hen niet willen helpen? Hoe leuk is het hun daadwerkelijk te kunnen helpen? Ik ga je daarvoor belonen. Want jij bent deel geworden van mijn missie.

Wat ‘moet’ je doen?
Het enige wat je hoeft te doen is jouw kennis, verhaal, ervaring etc. omtrent darmreiniging, detoxen te vertellen. Voor elke cliënt die jij in mijn praktijk aanbrengt ontvang je 10 euro. Hoe je het doet mag je helemaal zelf weten en laat ik over aan jou. Natuurlijk kan ik je meer informatie geven waar nodig. Als je je wilt aanmelden als ambassadeur, kun je mij bellen of mailen. Ik heb je contactgegevens nodig en je bankrekeningnummer! Je komt dan op een speciale ambassadeurslijst. De nieuwe cliënt hoeft alleen nog maar je naam te noemen. Zo eenvoudig is het.

Detox & More 0316 785 075 of 06 186 43 023 of  info@detoxandmore.nl

Gezonde groet, Francis van Dijk