Helaas, helaas beste mensen, de contactberoepen moeten weer dicht en er mag NIET binnen gesport worden. Ik ben het hier natuurlijk niet mee eens, want als je 1 ding ‘de mens’ de komende 5 weken NIET had moeten afnemen, dan was het ‘werken aan gezondheid, gewicht, fitheid en weerstand’!

Maar nee, het is ons niet gegund. Ik zal me aanpassen, net als jullie. Blijf echter in beweging! Buiten sporten mag wel, dus ga wandelen, hardlopen, fietsen, of binnen in je huis oefeningen doen of zet de muziek thuis aan en dans!!!! Ga NIET mee in de negativiteit om je heen en in de media. Iedereen wordt op de proef gesteld, maar blijf het beste uit jezelf halen. En houd je hoofd koel, de voeten warm en prop niet al te vol die darm… Haha! (Deze uitspraak is van Dr. Boerhave).

Trouwens producten afhalen of bestellen de webshop kan wel. Dus mocht je thuis een detoxkuur willen doen, een Nutribullet (blender) willen kopen voor jezelf of als cadeau, of supplementen of Isagenix producten willen kopen om in het afslankproces te blijven, dat kan! Of iets uit de Ibiza shop willen kopen voor kerst, laat maar weten. Gewoon een mailtje sturen! Of ga naar de webshop!

Stay healthy, fit, slim, strong & happy!

Fijne Kerst en Oud & Nieuw gewenst en wees DANKBAAR voor alles wat je hebt.

Gezonde groet,
Francis van Dijk