Betaal €179,- i.p.v. €199,- voor 20x Vacusteppen!

Wil jij wat kilootjes afvallen? Strakkere benen, billen en buik? Je fitter voelen en je conditie verbeteren? Maar vind je de sportschool te massaal? Kom dan Vacusteppen bij Detox & More.

Een super effectieve training van maar een half uur per x. Heerlijk! Je sport op een crosstrainer in een cabine met infrarood licht/warmte, goed voor de doorbloeding van de benen! Heb je knieklachten? Dan kan het wel eens zijn dat je door het infrarood licht verlichting ervaart. Ook je huid wordt mooier door het vacuum en het infrarode licht. Je komt het liefst zo vaak mogelijk in de week (tussen 2-5 x) wil je minder dat kan ook, maar dan laat het resultaat iets langer op zich wachten. De meeste mensen doen meerdere kuren als ze eenmaal de smaak te pakken hebben. De sportafspraken plannen we in, dus dat is en stok achter de deur. Wegen en meten doen we ook, tenzij je aangeeft dat niet te willen. Voedingsadvies is eveneens mogelijk. Gezelligheid en persoonlijke aandacht is er! Er staan 3 Vacusteps, dus je traint maximaal met 3 mensen.

Meld je nu aan en ontvang €20,- korting op een kuur, i.p.v. €199,- betaal je dus maar €179,-!  Aanbieding is geldig t/m 31 oktober 2019.

Wil je het uitproberen, dat kan, met een GRATIS en vrijblijvende proefles. Contact: Francis van Dijk 0316 785075 of mail naar info@detoxandmore.nl. Vind Detox & More ook op Facebook!