Brievenbuspost

Boek hoge darmspoelingen

Boek ‘Gezond door Hoge Darmspoelingen’
van Dr. A. ten Haaf

Dr. ten Haaf heeft met dit boek niet alleen zijn levenswerk maar ook zijn overtuiging als pionier in de natuurgeneeskunde en zijn enthousiasme weten over te brengen, door nauwkeurige observaties en beschrijving van wat zijn patienten meemaken. Ik kan niet anders dan bewondering hebben voor een collega die consequent een van de hoofdprincipes van de natuurgeneeskunde heeft toegepast en zijn patienten heeft weten te motiveren dit te blijven doen.

In dit boek getuigt de 85-jarige arts A. ten Haaf uit Arnhem van zijn langjarige praktijk, waarbij hij verbluffende resultaten met hoge darmspoelingen boekte. Darmverstoppingen kunnen tot zeer verschillende klachten leiden: behalve de spijsvertering, kunnen ook het hart, de longen, de baarmoeder (verzakking door het opstuwen van darmprop-pen)klachten opleveren. Migraine, hoofdpijn, menstruatiestoornissen, overmatig transpireren, darmgassen, lusteloosheid en vele andere klachten kunnen door hoge darmspoelingen, die je in elk ziekenhuis en in elke artsenpraktijk zou wensen, worden verholpen.

43 praktijkgevallen illustreren het opmerkelijke effect van deze bijzondere methode.

Een boek voor arts en patiënt.

Achterin het boek is een adressenlijst opgenomen met alle adressen van artsen en therapeuten in Nederland en België die Colon Hydrotherapie  toepassen in hun praktijk.

ISBN: 90-9016506-1 blz.: 146 formaat: paperback 2024 uitgave door BCHT

By ||Reacties uitgeschakeld voor Boek hoge darmspoelingen

Boek lever- en galblaasreiniging

Aanrader! Combineer de lever- en galblaasreiniging met hoge darmspoelingen. Liefst vooraf en achteraf voor een optimale reiniging en resultaat. 

Behalve dat dit ieder jaar bij minstens 30 miljoen Amerikanen tot aandoeningen van de galblaas en galkolieken leidt, is verstopping van de galwegen van de lever in veel gevallen ook de opmaat voor zelfs nog ernstigere, ogenschijnlijk losstaande aandoeningen, waaronder obesitas, diabetes, hart- en vaatziekten en kanker.

Dit boek biedt een grondig begrip van de lever en haar complexe functies, van wat galstenen in de lever en galblaas veroorzaakt, en van het waarom deze stenen verantwoordelijk gehouden kunnen worden voor de meest voorkomende ziekten die in de huidige wereld zo veel aanwezig zijn. Dit boek biedt de lezer de benodigde kennis om deze stenen te herkennen en het geeft de benodigde doe-het-zelfinstructies om ze pijnloos in de vertrouwde thuisomgeving te verwijderen. Het boek dat vol met afbeeldingen zit, biedt ook de praktische richtlijnen voor het voorkomen van nieuwe galstenen in zowel de galblaas als de lever.

De lever- en galblaasreiniging heeft tot buitengewone verbeteringen in gezondheid en welzijn geleid bij de miljoenen mensen die zichzelf al het waardevolle geschenk van een sterke, schone en weer vitale lever hebben gegeven.
Naast het aanbieden van praktische procedures voor het reinigen van de lever, de nieren en de darmen legt Moritz tot in detail de oorsprong van allerlei soorten algemeen voorkomende aandoeningen uit en hoe je die op een natuurlijke wijze kunt voorkomen of kunt keren.

Dit boek zit vol met waardevolle, beproefde benaderingen die zijn ontworpen om het lichaam weer naar een permanente toestand van balans en vitaliteit te brengen; het bevat een volledig programma van gezondheidszorg, dat voornamelijk is gebaseerd op het oude medische systeem van de Ayurveda en de enorme hoeveelheid ervaring die Andreas Moritz in de afgelopen dertig jaar op het gebied van het herstel van de gezondheid heeft opgedaan.

By ||Reacties uitgeschakeld voor Boek lever- en galblaasreiniging